onsdag 15. juni 2011

Bokanbefaling: Klinisk Organisasjonspsykologi

Klinisk organisasjonspsykologi.
Boken, Klinisk organisasjonspsykologi er skrevet av noen av de fremste innen feltet organisasjonspsykologi i Norge og fremmer på en god måte deler av det kliniske aspektet innen organisasjonspsykologien.  Det er i all hovedsak en innføringsbok for profesjonsstudenter som tar faget organisasjonspsykologi for å vise hvordan deres kliniske kompetanse i stor grad vil kunne komme til nytte også innen dette fagfeltet, men også andre med interesse for faget vil kunne ha god nytte av temaene i denne boken. Den tar på en lettfattelig og god måte opp problemstillinger som ADHD i arbeidslivet, mobbing på arbeidsplassen, destruktivt lederskap, mestring av endringer, utbrenthet, rus på arbeidsplassen og det spennende nye som er et forsøksprosjekt noen steder i Norge hvor psykologen sykmelder.
Jeg vil anbefale boken for alle som ønsker et supplement til generell innføring i organisasjonspsykologi, med spennende problemstillinger som er litt annerledes enn den klassiske innføringsboken. God lesning!
Saksvik, P.Ø. & Nytrø, K. (2009). Klinisk organisasjonspykologi. Oslo: Cappelen Akademisk Forlag

Copyright © 2011 Gunhild Sætren. Denne artikkelen er opphavsrettslig beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk m.v. – åndsverkloven – av 12. mai 1961. Publisering, kopiering og annen distribusjon av teksten er ikke tillat uten akademisk godkjent referering. Ta kontakt dersom det er spørsmål eller ønske om en avtale i forhold til dette materialet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar